İletişim
-
Cumhuriyet Mahallesi Gürpınar Yolu Caddesi Kaya Millenium İş Merkezi No:5A /91
Büyükçekmece - İstanbul - +90 212 871 00 08
- +90 212 871 00 69
- 0541 565 13 39
- bilgi@feycephe.com
- mimari@feycephe.com
- satis@feycephe.com
Giydirme cephe, mimar ve mühendislerin yüksek yapı, prestij binaları gibi özel ihtisas isteyen her nevi tasarımlarını standart dizayn ve detaylara bağlı kalmadan modern yapı tekniği ile birlikte yapı fiziğinin gereksinimlerini yerine getirecek bilgi ve tecrübeyle yapılan bir cephe kaplama sistemidir.
Projeler, müşteri istek ve proje kapsamları doğrultusunda ele alınıp 3 boyutlu tasarımlar, 2 boyutlu detay çözümlemeleri ve renk çalışmaları biçiminde hazırlanmaktadır.
* Giydirme cephe
* AR-GE
* Projelendirme
* Üretim
* İmalat ve montaj aşamalarından oluşur.
Strüktürel silikon cephe sisteminde dıştan bakıldığında alüminyum profil görülmeyip cam derzlerinde 17 mm genişliğinde ve 15 mm derinliğinde fuga bulunmaktadır. Cam paneller arasındaki sızdırmazlık çift EPDM fitil ile sağlandığından, panellerin arasına sızdırmazlık silikonu çekilmez. Böylece cam panellerin arasında gölge oluşması engellenir. İstendiğinde seçilen herhangi bir cam panel (dışarıdan hangisinin açılır olduğu belli olmaksızın ) gizli kanat hâline getirilebilir. Cam ve alüminyum panel arasında, çift camda ise iki cam arasında komponentli silikon ve silikonla uyumlu sızdırmazlık bandı
kullanılmaktadır.
Isı bariyerli strüktürel silikon cephe sistemi
Isı bariyerli strüktürel silikon cephe sistemi, yüksek ısı yalıtımı ve yoğuşma risklerine karşı ısı bariyerli ve çoklu odacıklı olarak tasarlanmıştır. Sisteme dıştan bakıldığında paneller alüminyum bir çerçeve ile çevrilmiş olup aralarında 17 mm genişliğinde ve 15 mm derinliğinde fuga bulunmaktadır. Paneller arasındaki sızdırmazlık çift EPDM fitil ile sağlandığı için camların arasına sızdırmazlık silikonu çekilmemekte dolayısıyla camların arasında gölge oluşmamaktadır. İstenirse herhangi bir cam panel (dışarıdan hangisinin açılır olduğu hiçbir şekilde belli olmayan) gizli açılır kanat sistemine dönüştürülmektedir.
Giydirme Cephe Avantajları
* Güneş ışınlarından ve zararlı dış etkilerden korur.
* Binaları yağmurdan, kinetik enerjiden, kapiler su emmesinden, nispi rutubetten, gürültüden korur.
* Yalıtım kullanılmasına imkân sağlayarak enerji tasarrufu sağlar.
* Çatlakların görünmesini önler, muhtemel şakül hatalarını giderir.
* Renk ve doku bozuklukları olmaz.
* Bakım ve onarım en aza iner.
* Çevre dostudur.
* Fonksiyonel ve estetiktir.
* Hafiftir.
Camlar, yatay ve düşey akslarda dıştan mekanik olarak baskı çıtası ile tutturulur.Sistemin hava ve su sızdırmazlığı, içte ve dışta kullanılan EPDM fitillerle sağlanır. Dışta kullanılan yatay veya düşey eksendeki kapak profilleri isteğe göre iptal edilip, bu profillerin yerine, fuga boşluklarına silikon uygulaması yapılır .Böylece dışarıdan bakıldığında cephe yüzeyinde düşeyde veya yatayda istenilen form elde edilir.
Isı bariyerli klasik kapaklı cephe sistemi
Yüksek ısı yalıtımlı ve yoğuşma risklerine karşı polyamidli-ısı bariyerli olarak tasarlanmış bir sistemdir. Isı bariyerli klasik kapaklı cephe sisteminde cephe estetiğine uygun olarak yatay veya düşey akslarda alüminyum kapak kullanılabilir. Bu cephe sisteminde, istenildiği takdirde kapandığında kalınlığı belli olmayan gizli kanat sistemi de kullanılabilmektedir. Kapalı durumda iken dıştan görünmeyen gizli kanatlar, klasik ısı bariyerli cephe sisteminde olduğu gibi dışarıya doğru ters vasistas olarak da açılır.
Yarı Kapaklı Cephe Sisteminin Özellikleri
Bu sistemin içerisinde sadece düşey ve yatay kapak profilleri kullanıldığı için farklı etkiler elde edilebilir. Zevkinize ve tarzınıza göre farklı formlarda kapak profilleri uygulanabilir ve yarı kapaklı cephe sistemi içerisinde kanat uygulaması da yapılabilmektedir. İki cephenin birbiriyle kombine edilmesi yarı kapaklı cephe sistemi olarak da adlandırılmaktadır.
Yarı kapaklı cephe sistemleri;
Diğer cephe sistemlerinin tüm avantajlarını barındırmaktadır. Isı yalıtımı kullanılmadan uygulanan yarı kapaklı cephe sistemi alüminyum kullanılmasından dolayı en fazla tercih edilen cephe sistemlerindendir. Cephe sisteminde kullanılacak olan alüminyumun profil kalınlığı ve sistemin gövde genişliği binanın alanına göre değişmektedir. Yapının uygunluğu kontrol edilerek giydirme işleminin yapılması yarı kapaklı cephe sistemlerinde daha fazla avantaj sağlamanıza imkân verir.
Sistem, mimari projesine uygun olarak ana taşıyıcı çelik konstrüksiyona tespit edilmiş galvanizli çelik kutu profillerle bunlara bağlanan kondens kanallı düşey ve yatay alüminyum ışıklık profillerinden oluşuyor.
Alüminyum profillerin üzerine, projede istenen ısı yalıtım değeri, renk ve kalınlığa göre seçilen ısıcamın takozlama şartlarına uygun olarak yerleştirilmesini takiben düşey elemanların fitil ve kapak montajı yapılıyor, yatay cam derzlerinin silikon yapıştırma ve izole etme işleminin yapılması ile montaj tamamlanıyor.
Sistem, otel, hastane, alışveriş merkezleri, kapalı yüzme havuzları, spor salonları gibi yapılarda kullanılıyor.
• Doğal ışığı kullanarak aydınlık mekanlar yaratmak amacıyla dizayn edilmiştir.
• Kondens kanallı ve kanalsız olarak uygulanabilir.
• Yatay – düşey kapaklı uygulanabileceği gibi, düşey kapaklı yatay silikon olarakta uygulanabilir.
• Büyük açıklıkların geçilebilmesi için tasarlanmış; uygulaması ve imalatı pratik bir sistemdir.
• Sistemi taşıyan çelik alt konstrüksiyonları kapatabilmek için uygun iç kapak alternatifleri vardır.
• Cam ve polikarbonat levha uygulanabilme imkanına sahiptir.
• Geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğu kadar aynı zamanda ekonomiktir.
Kompozit panel
Duvar üzerine ısı izolasyonu uygulandıktan sonra sistemin kendi konstrüksiyonu ile sağır cephelerin kaplanmasıdır. Taşıyıcı alüminyum profiller, özel alaşım alüminyum ankraj elemanları ile yapıya tespit edilmektedir. Bu sistemde, kompozit paneller düşeyde özel ayarlı klipslerle ana taşıyıcıya monte edilmekte, böylece hem yatayda hem de düşeyde kompozit panelin genleşmesi sağlanmakta ve paneller üzerinde ısıl genleşmelerden dolayı oluşacak deformasyonlar önlenmektedir.
Alüminyum kompozit panel
Alüminyum kompozit panel, her iki yüzeyi (0.5mm) alüminyum kaplama levhasının arasında (3mm) poliüretandan oluşan iç ve dış mimaride estetik görünüm ve 30’u aşkın renk seçeneği sunan, boyalı yüzeyi ve koruyucu (çıkartılabilen) folyo ile korunan bir kaplama malzemesidir.
Alüminyum kompozit panel; deforme olmaz, su emmez, donmaz, renk değiştirmez, yanmaz, kolay döşenir, doğal pigmentler ile renklendirilmiştir. 1200-4000 °C pişirilmiştir
Kompakt Laminat Paneller Doğal ahşap kaplama panelleri, istediğiniz renk ya da desende, dilerseniz laminat kaplı kompakt olarak farklı kalınlıklarda, farklı fuga çözümleriyle, projeniz için yeni bir yüz yaratabilir.
Dış ve iç mekan duvar kaplamalarında başvurulan bir çözümdür.
Kompakt laminat, fenol esaslı reçine emdirilmiş kraft kağıtlarının en dışında melamin esaslı reçine emdirilmiş dekor kağıdının yüksek basınç (100kg/cm2) ve yüksek ısı (150 oC) altında preslenmesiyle oluşan panellerdir. Kalınlık olarak 2 mm ile 40 mm arasında üretim yapılabilmektedir.
Genel olarak cephe kaplamalarında 6-8-10 mm kalınlık uygulanır.Gerilime, darbelere,UV ışınlara, asit yağmurlarına ve sert hava koşullarına karşı dayanıklıdır. İsteğe göre alev almayan ve alev yürümeyen panellerin üretilmesi mümkündür. Düşük özgül ağırlığından dolayı kolay işlenebilir ve vida, perçin, cıvata gibi elemanlarla bağlantı yapılabilir. Bunun yanı sıra özel mastikler yardımıyla taşıyıcı sistem üzerine yapıştırılabilir.
Kompakt laminat paneller izolasyon tabakası ile birlikte yapıyı, havanın etkilerinden korur. Yapıdan ısı kaçışını engellediği gibi yapıya ısı girişini de engeller. Bununla birlikte su buharı etkisiyle veya yağmur suyu sızmasıyla yalıtım malzemesi üzerinde oluşabilecek yoğuşma engellenmiş olur (sağdaki şemada görüldüğü gibi). Bu da maksimum buhar basıncıyla gerçek buhar basıncı arasında bir denge kurulmasıyla sağlanır. Maksimum buhar basıncı, gerçek buhar basıncından yüksek olduğu sürece yoğuşma oluşmaz.
AÇIK DERZLER; Panel bağlantıları açık yada dolgulu olabilir. Açık derzli sistemlerde kullanılan dikey ve yatay derzlere yağmur ve nem sızma ihtimaline karşı özellikle dikkat edilmelidir. İzolasyon malzemesi nemlendiğinde yalıtım değeri olması gereken standartların altına düşer. Bundan dolayı su geçirmez izolasyon malzemesi ve buna göre alt konstrüktür gerekmektedir.
KAPALI DERZLER; Lambalı-zıvanalı (tongue and groove joint) ve bindirmeli (halved joint) derzler kapalı derzlerdir.
DERZ PROFİLLERİ; Derzler sabitlenen metal, plastik ya da kauçuk profillerle kapatılabilirler. Profiller panellerin hareketine engel olmayacak ve sadece çekmeye çalışacak şekilde montajları yapılmalıdır.
MASTİKLİ DERZLER; Mastikli derzler panellerin hareketini engeller ve panel kenarlarının aşırı kirlenmesine yol açarlar. Bu tip derz doldurma uygulamaları önerilmeyen uygulamalardır.
Çeşitli açıklıklarda ve yüksekliklerde üretim ve montajı yapılabilen, tek yana,iki yana , dairesel veya düz açılabilen, projeye göre şekillenen, fotoselleri vasıtası ile kumanda edilen kapı sistemidir.
Otomatik kapı sistemleri toplu alanlarda bolca kullanılan geçiş sistemlerinden biridir. Özellikle kalabalık insan topluluklarının giriş–çıkış yaptığı bina, gar gibi alanlarda kullanılırlar. Otomatik kapı bir diğer ismi fotoselli kapı da denmektedir. Fotoselli ismi, ürünün üstüne yerleştirilmiş olan fotosel sisteminden gelmektedir. Fotosel sistemleri sayesinde, kapılar karşıdan gelen kişiyi algılar ve kendiliğinden açılır, geçiş tamamlandıktan sonra da yine otomatik olarak kapanır.
Avantajları;
Geçiş sisteminin pratik ve hızlı olması, kalabalık mekânlarda kritik özelliklerden biridir. Mekândaki ısıyı korur. Uzun süre açık veya kapalı kalmayan yapı içerisinde hava sirkülasyonu olmasını sağlar. Böylece mekân havasız da kalmaz, ısı kaybı da yaşanmamış olur. Bu anlamda enerjiden de tasarruf sağlar.
Ayrıca, dikkat çeken özelliği güvenliği arttırmasıdır. Giriş ve çıkışın ayrı olduğu binalarda iki kapının amacının dışında kullanılmasını önler. Tek taraflı kullanıldığında güvenlik noktaları da ürüne göre yerleştirilir ve mekâna giriş – çıkış yapan kimselerin kontrolü kolaylıkla sağlanır.
En önemli özelliği ise engelli vatandaşlar tarafından da rahatça kullanılabilir. Otomatik kapı gelen kişiyi algılama yolu ile çalıştığından, engelli bireylerin giriş çıkış işlemleri içinde kolaylıkla kullanılabilir. Bu özellikle kamu binaları için çok büyük avantaj sağlamaktadır.
Kapı otomatik oluşu ile temas en aza indirilir. Temasın az olması hastane, sağlık ocağı ve laboratuvar gibi alanlarda hastalıkların bulaşmasını ve çoğalmasını önler.
Ofis bölme sistemleri, çalışma alanlarının daha sağlıklı şekilde dizayn edilmesini sağlayan ürünlerdir. Ofis gibi toplu kullanımı bulunan çalışma alanlarının dekorasyon ve yerleşimi önemlidir. İşletmeler için çalıştıkları alanının ürünleri ve dekoratif yapısının önem kazanmaya başlaması, tasarımda değişiklikler ortaya çıkartmıştır. Farklı tasarım araçları hem ekonomik çözümler sunmaya başlamış hem de alanın daha verimli kullanılmasına olanak sağlamıştır.
Ofis bölme sistemleri kullanımının yer tasarrufu oluşturması sunulan en büyük artılardan biridir. İş yeri sadece işletme sahibinin değil personellerin ve müşterilerin de ziyaret ettiği bir alandır. Bu nedenle ofis tasarımının önemi büyüktür. Ofis bölmeleri küçük alanları farklı şekilde değerlendirebilmek ve oluşturulabilecek en akıllı ofis dizaynını sağlamak amacı ile tercih edilmektedir. Sektöre ilişkin yeni ve yaratıcı çalışma alanları yaratmak için ofis bölmesi kullanmak doğru bir tercih olacaktır. Her ihtiyaca göre değişiklik gösterebilen ofis bölmesi sistemleri ürünleri buna bağlı olarak farklı modeller bulundurur.
Ofis Bölmeleri
Sıraladığımız ürünler ofis tasarımınıza farklı dokunuşlar katacaktır. Bir alanın kullanımını sağlarken o alanı en verimli şekilde değerlendirmek çalışma gücünü de arttıracaktır. Ofis bölmelerinin farklı tasarım ve fonksiyonları bulunmaktadır. Çalışanlarınızı daha rahat gözlemleyebileceğiniz ve personellerinizin de kendi aralarında entegre olacağı bir ofis sistemi oluşturmak istiyorsanız tam camlı ofis bölmelerini kullanabilirsiniz.
Her iklim koşulunda doğa şartlarına en dayanıklı malzeme alüminyumdur. Alüminyum, kullanıldığı mekanda bulunan her türlü cisim ile uyum sağlayabilecek en fazla seçeneği verebilen bir metaldir. Teknolojik açıdan sonsuz sayıda profil üretimi mümkündür.Kapı ve Pencere Sistemleri ihtiyaca göre ısı yalıtımlı veya yalıtımsız olarak mevcut olup farklı yapısal derinliklere ve tasarımlara sahiptir. Profilin dış ve iç çerçevelerini ayıran bir çift polyamid ısı bariyeri sayesinde daha yüksek yalıtım değerlerine erişiliyor, bu sayede su yoğuşma problemi ortadan kalkıyor.
• Kanat Genişliği : 38 mm
• Cam kullanım aralığı 4 – 24 mm.
• Sisteme özel aksesuarlar ile tam performans,
• Değiştirilebilir ray profili sayesinde kolay bakım imkanı.
Isı yalıtımsız dekoratif görünümlü sürme kapı ve pencere doğrama sistemidir.
Ayarlanabilir makaraları çalışma kolaylığı sağlar. Alternatifli kasa profili seçeneği mevcuttur.
İç ve dış mekanlarda, ihtiyaca yönelik küpeşte uygulamalarımızda her türlü özel projeye uygun, estetik çözümleri üretmekte ve uygulamaktayız. Deneyimli kadrolanmız ile paslanmaz ve alüminyum küpeşte sistemlerinde de camlı -camsız modelleri tasarlama, üretme ve uygulama gücümüz ile yanınızdayız.
Kış bahçesi sistemleri, özellikle mevcut alanın üzerine ekstra ve konforlu yaşam alanları oluşturmak için kullanılan, cam açılır-kapanır tavan, sabit, kısmen açılır türleriyle çok sayıda seçenek sunan sistemlerdir. Son zamanlarda görsel katkısı ve avantajları sebebiyle özellikle işletmelerce yaygın olarak kullanılmaktadır.
Taşıyıcı desteği sayesinde sağlam ve uzun ömürlü olmakta, cam çatı zorunluluğu olmamakta ve çatılarda tente veya branda da kullanılabilmektedir. Isı ve ses yalıtımı sayesinde, uygulanan alanlar için ferah ve konforlu bir alan sunmaktadır.
KULLANIM OLANAKLARI : Haneler , Teras ,Bahçe ,Balkon,Veranda gibi bir çok alanlarda uygulanarak kış bahçesi haline getirilebilmektedir.
Genellikle taşıyıcı çelik veya paslanmaz çeliklerin gergili veya gergisiz olarak binalara montajından sonra noktasal tutucular (spider), mafsallı rotiller ve camlama sistemleri ile beraber oluşturduğu bütündür.
Dıştan Takma Panjur Sistemi
Binaların dış cephesindeki mevcut kapı ve pencerelere sonradan monte edilebilen panjur sistemidir. Dıştan Takmalı Panjur kutuları isteğe bağlı olarak oval ve kare olmak üzere iki çeşittir. Dıştan takma panjur evler için olmazsa olmaz bir üründür. Şık görüntü, yüzde yüz güvenlik için Dıştan takma panjur tercih edilebilir. Dıştan takma panjuru diğer ürünlerden ayıran farkı ise Panjur kasasının kibarlığı ve her pencereye uyum sağlamasıdır. Dıştan Takmalı Panjurlar Yeni inşa edilen binalarda olduğu kadar inşası bitmiş binalarda da rahatlıkla uygulanabilir. Konfor tercihinize göre kordonlu veya motorlu olarak uygulanabilen bu sistemde özel renk seçenekleriyle estetik açıdan da sınırları zorlayabilirsiniz.
Monoblok Kutulu Panjur
Monoblok panjur bina dış yüzeyi ile aynı hizada bir montajla yerleştirilen ürünün, alüminyum pencere ya da kapılarıyla uyumlu bir görünüm sunar. Hazır renk seçenekleriyle birlikte kişisel tercihlere göre renk fırsatı da bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak ve binanın yapısına göre farklı ölçülerde üretimleri yapılabilmektedir. Teknik yapı bünyesinde kontrol sistemleri; kordon, tüp motor ve uzaktan kumanda gibi özellikler barındırmaktadır. Daha çok küçük yapıda olan yerler için kullanılan bu sistem, estetik yapısıyla da güzel bir görsel sunmaktadır. Dışarıdaki sesi büyük orada keserken, sunduğu kaliteli ısı yalıtımı sayesinde içerideki ısı dengesinin sağlanmasına olanak tanır. En çok tercih edilen ürünler arasındadır.
Detay (Gizli Kutulu) Panjur Modeli
Farklı binalar için inşaat yapım aşamasında yerleşim sağlanan otomatik panjur serisi, kaliteli bir yapıyla üretimden geçerek montajı sağlanmaktadır. Konutlar için en çok tercih edilen panjur çeşitlerinden biridir ve montajı polisitren bir sert köpükle bütün haline getirilmiş kısımlara uygulanan sistemdir. Estetik görünümü sayesinde küçük alanlar için çok daha iyi uyum sağlamaktadır. Standart olan renklerle birlikte değişik renk skalası da bulunmaktadır.
Otomatik kepenkler garaj kapısı, fabrika kapıları, cadde dükkanlar ve depolar gibi farklı yapılarda uygulanabilir.
Otomatik kepenkler garaj kapısı, fabrika kapıları, cadde dükkanlar ve depolar gibi farklı yapılarda uygulanabilir. Kepenk 16 farklı parçadan oluşan elektrik yardımıyla kumanda, buton ya da merkezi sistem ile kontrol edilir.
İçi poliüretan dolgulu çelik kaplı panelleri ile son derece güvenli ve uzun ömürlü bir çözümdür. Çeşitli mimari tasarımlara uygun olarak geliştirilen yataklama sistemleri ile esnek bir uygulama alanına sahiptir.
Tüp motor, zincir aktarmalı motor, box motor ve santral motor gibi motor seçenekleri ile entegre edilir.
Motor gücü ve yapısı uygulama yapılacak alanın gereksinimleri ve yapılacak kepengin ağırlığı hesaplanarak imal edilir.
Garaj giriş–çıkışları, dükkan, kafe, bahçe, depo ve fabrikalar otomatik kepenk sistemlerinin kullanım alanlarından yalnızca birkaçıdır.
Otomatik kepenk sistemleri, ile iş yerlerinizi, evlerinizi güvence altına alın. Motorlu sistemler, galvaniz çelik sistemler ve alüminyum sistemler olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.
Çelik taşıyıcıyla inşa edilen yapılar, değişik zamanlarda değişen ihtiyaçlara kolaylıkla uyum sağlayabilir.
Çelik taşıyıcıyla inşa edilen yapılar, değişik zamanlarda değişen ihtiyaçlara kolaylıkla uyum sağlayabilir. Doğru tasarlanmak şartı ile çelik yapılara yatay ve dikey ekler yapılması, yeni kat çıkılması, belirli bölümlerin kaldırılması veya tüm yapının sökülerek başka bir yere taşınması ve tekrar monte edilmesi mümkündür. Çelik iskeletin 80-100 yıl arasında değişen ömrü, belirli yenilemelerle daha da uzatılabildiği gibi, hasar gören ve eskiyen parçaların onarımı, yenilenmesi veya güçlendirilmesi çeliğin tüm işlev ve sağlamlığına yeniden kavuşmasını sağlar. Çelik diğer yapı malzemelerinin ya hiç sahip olmadıkları ya da düşük düzeyde sahip oldukları bazı temel özelliklere yüksek oranlarda sahiptir.
Fabrika, hangar, spor tesisi amacıyla yapılan yapılarda da üst geçit ve çatı sistemleri ihtiyaçlarında da hem depo hem de atölyelerde çelik konstrüksiyon tercih edilen yapı çeşididir.
Ülkemiz deprem kuşağında olduğundan son zamanlarda fazlasıyla tercih edilen bir sistemdir. Ülkemizdeki birinci ve ikinci derece deprem bölgesi yoğunluğunun fazla olması sebebiyle konstrüksiyon bu bölgeler için oldukça uygun bir yapı aracıdır.
Spider transparan cam cephe uygulaması adından da anlaşılabileceği gibi spider parçaları ile montajı yapılan bir cephe çeşididir.
Spider transparan cam cephe uygulaması adından da anlaşılabileceği gibi spider parçaları ile montajı yapılan bir cephe çeşididir. Cephe sisteminde spider kullanımı sayesinde yapının oval cephe tasarımlarının kolay bir şekilde yapılması da sağlanmaktadır. Alt yapısı paslanmaz materyaller aracılığı ile oluşturulan cephe sisteminde, materyaller dört tarafından delinerek uygulamasına başlanır.
Spider cephe sistemlerinde 304 ve 316 ya da St-37.2 kalite paslanmaz gövde kullanılır. St. 37-2 gövde kullanımı tercih sistem istenilen renge göre boyanabilir. 6 mm ila 49.52 mm aralığında camlarda uygulanabilen sistem 5 farklı kalınlıkta da üretilebilmektedir. Spider Cephe sistemlerinin ne tür kalınlıklarda olabileceğine baktığımızda ise 6, 8, 10, 12, 15 mm kalınlıklarının uygulama için uygun olduğunu söyleyebiliriz. Spider cephe sistemlerinin montajı oldukça kolay olduğu için sistemin saçaklarda, cephe sistemlerinde, panoramik asansörlerde ve cam ayırıcılarda sıklıkla tercih edildiğini görüyoruz. Spider cephe sistemlerinde ürünün bağlantı elemanı olarak M-12, M-14 ve M-16 kullanılmaktadır. Yedek parça temini kolay yapılabildiği için spider cephe sistemlerinde farklı aksesuar seçenekleri de bulunmaktadır. Spider Cephe sistemleri parça parça ya da bütün olarak üretilebilen sistemlerdir. Bu sistemlerin üretimlerinin ardından montajı uzman ekibimiz tarafından kolaylıkla yapılabilmektedir.
Delinen dört delik ile lamine cam ya da ısı cam çelik konstrüksiyona bağlanmaktadır. Uygulaması bu şekilde kolay yapılmakta olan transparan cam sistemlerinin diğer cephe sistemlerine göre en büyük farkı taşıyıcı materyallerinin alüminyum yerine paslanmaz materyal ve cam kullanılmasıdır. Firmamız profesyonel ekibi ile beraber işçi güvenliği ve kaliteli spider transparan cam cephe uygulamasını garanti etmektedir.
Katlanır olması sayesinde, geniş açıklılıklar da dış mekanla iç mekanı kesintisiz olarak birleştirme özelliğine sahiptir.
Alüminyum Katlanır Kapı Sistemleri Yalıtımda sağladığı avantaj nedeniyle, Kış Bahçesi ,alışveriş merkezleri, restoranlar, iş, sağlık ve eğitim merkezleri gibi geniş mekanlarda tercih edilmektedir. Uzun yıllar güvenli ve sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir. Katlanır olması sayesinde, geniş açıklılıklar da dış mekanla iç mekanı kesintisiz olarak birleştirme özelliğine sahiptir. Dört tarafından uygulanan EPDM contayla kesinitisiz yalıtım sağlanmaktadır. Sistem, istenilen sayıda kanat uygulayabilme ve 24-32 mm kalınlığında ısıcam kullanabilme imkanı sunmaktadır.
Şekil itibariyle gittikçe daha da dayanıklı hale getirilmiş ürün modellerinin, kullanışlı ve avantajlı yapısı dikkat çekmektedir.
Şekil itibariyle gittikçe daha da dayanıklı hale getirilmiş ürün modellerinin, kullanışlı ve avantajlı yapısı dikkat çekmektedir. Son derece hoş ve muazzam bir görüntüye sahip olan ürün alternatiflerinin, gerek iç mekânlarda gerekse de dış mekânlarda muazzam sonuç ve avantajlarını yakından görmek mümkün olmaktadır. Özellikle, sağlam ve dayanıklı bir teknolojinin kullanımı noktasında, profil sistemleri iyi bir tercih seçeneği olmaya devam etmektedir.
Hem sistemleri değerlendirmek hem de yüksek seviyede kaliteyi daha yakından görmek açısından, buradaki ürün performansını en iyi şekilde gözden geçirmek gerekmektedir. Son derece özgün bir yapıya sahip olan profil alternatifleri, alüminyum malzemenin gerçekten son derece geçerli ve nitelikli sonuçlarını gözler önüne getirmiştir.
TANIM:
*Boruların kare ya da dikdörtgen formda kalıplardan geçirilmesiyle oluşan ürünlerdir.
*Genellikle makine şaselerini yapımında ve dekoratif amaçlar için kullanılır.
* Mat satine ve polisajlı yüzeylere sahip olabilirler.
Mesh Kaplama malzeme olarak alüminyum yada paslanmaz levhadan oluşturulur. Gözenek ebatları levhanın et kalınlığıyla doğru orantılıdır.
Mesh Kaplama malzeme olarak alüminyum yada paslanmaz levhadan oluşturulur. Gözenek ebatları levhanın et kalınlığıyla doğru orantılıdır. Ne kadar büyük gözenek istenirse levhadaki direnci artırmak için o kadar kalın kesit kullanılmalıdır.
Cephe kaplamalarında önemli bir dekoratif değeri temsil eder. Sınırsız İÇMEKAN ve CEPHE TASARIMLARI yapabilir stillerinizi özgün olarak yaratabilir ve bu sayede farklılaşabilirsiniz.
Binalara çok daha naif ve estetik bir görüntü sunan transparan görüntü sadece mesh cephe kaplamalarının sunduğu bir diğer avantajdır. Açık yüzeyi ise her türlü aşınmaya ve küflenmeye karşı ekstra dirençlidir.
Hem ahşap hem de alüminyum profillerle yapılabilen mesh cephe kaplamalarında güneş koruyucu bir bölüm de bulunmaktadır. Bu açıdan da son derece fonksiyonel bulunan mesh cephe kaplamaları doğal havalandırma seçeneklerini de bünyesinde bulunduruyor.
Yaşam alanının gerek görüntü gerekse de konfor olarak yaşanabilir olması işleyiş ve haraketlilik açısından önemli bir detaydır.
Yaşam alanının gerek görüntü gerekse de konfor olarak yaşanabilir olması işleyiş ve haraketlilik açısından önemli bir detaydır. Özellikle giyotin cam sistemleri, farklı seçenekleri ve geniş özellikleri sayesinde birçok kişi tarafından popüler olarak tercih edilen hareketli sistemlerdir. Boyut ve ebat olarak tamamen ideal olan bu sistemler ayrıca istenilen renklere göre de tasarlanabilmektedir.
GİYOTİN CAM SİSTEMLERİN KULLANIM ALANLARI : Ofislerde, pastanelerde, otellerde, kafelerde ve üstelik teraslarda bile kullanılan cam sistemler oldukça estetik ve doğal bir görünümüyle yaşam alanınıza zerafet katar.
Mekânların aydınlatılmasından ses ve ısı dolaşımına kadar yaşam alanlarının temel yapı elemanlarıdır.
Sürme, katlanabilen, tek kanatlı, kemerli, stüdyo, cumba, gyotin, vasistas gibi çeşitleri bulunmaktadır. Kapı, pencere gibi birçok alanda tercih edilebilmektedir. Normal doğramalara göre müşterilerine daha çok katkı sağlamaktadır. Ses yalıtımı, yüksek ısı yalıtımı, rüzgâra karşı dayanıklı olması, şık ve estetik bir görüntüsü olması ve bakımının kolay olması tercih edilmesindeki en büyük etkenlerdir.
Sürme, katlanabilen, tek kanatlı, kemerli, stüdyo, cumba, gyotin, vasistas gibi çeşitleri bulunmaktadır. Kapı, pencere gibi birçok alanda tercih edilebilmektedir. Normal doğramalara göre müşterilerine daha çok katkı sağlamaktadır. Ses yalıtımı, yüksek ısı yalıtımı, rüzgâra karşı dayanıklı olması, şık ve estetik bir görüntüsü olması ve bakımının kolay olması tercih edilmesindeki en büyük etkenlerdir.